Tietosuojaseloste

Verkkokaupan Rendel tietosuojaseloste

Tämä on Haaja & Arwo Desigin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Viimeisin muutos: 20.4.2018

1. REKISTERINPITÄJÄ

Haaja & Arwo Design Oy
Hallituskatu 17 A 21 A
FI-50100 Mikkeli

Yhteyshenkilö:
Miia Haaja
miia(a)haaja.com

2. KENEN TIETOJA KÄSITTELEMME

Sivuston käyttäjät ja verkkokaupan asiakkaat

3. TIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

4. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat ainoastaan ne tiedot, joita itse toimitat meille, esimerkiksi:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Yritys/Organisaatio
  • Www-osoite
  • Rooli/titteli
  • Muut asiakassuhteeseen ja tilauksiin liittyvät tiedot

Henkilötietojasi vastaanottavat mm.:
Verkkokauppamme ja sen työntekijät, Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle, Verkkokaupan kirjanpidon henkilöt, IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

5. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

6. TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Tietojen säilytysaika on pääsääntöisesti niin kauan kuin asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tietoja tarvitaan, on voimassa. Henkilötietoja säilytetään markkinointitarkoituksiin lähtökohtaisesti kuusi (6) kuukautta, jonka jälkeen poistamme tiedot.

7. KUKA MUU KÄSITTELEE TIETOJASI

Tapauskohtaisesti esim. MailChimp, Paytrail, Woocommerce, Microsoft, Posti, Matkahuolto

8. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Kun vain mahdollista tietojesi säilytyspaikka on Euroopassa (Suomessa) sijaitsevat palvelinkeskukset. Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti kolmannen osapuolen (palveluntarjoajan) toimesta. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

10. TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

11. MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

12. EVÄSTEET

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeiden käyttö edellyttää aina käyttäjän suostumuksen.

Lähde ja lisätiedot (Viestintävirasto)

Terms & conditions | Toimitusehdot | Tietosuojaseloste | Privacy Policy

Ordering Terms

Delivery
All parcels are delivered to address you have given during confirmation. To avoid inconveniences please specify your address as precisely as possible.

Confirmation

Once we have received your order, we’ll send you an e-mail order confirmation. Don’t lose the order confirmation, in case you need to contact customer service.

Payment service provider

Payments with Visa, Visa Electron and MasterCard

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant. Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution.

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181830

Netbanks

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

Shipping costs

Shipping fees are 6 euros in Finland. Shipping outside Finland is 20 euros.

Contact us

Contact us by email: info@rendelmovie.com

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä sähköpostitse: info@rendelmovie.com